Laatat

Laattojemme laatu ja kestävyys ovat meille toimitusvarmuuden ja hyvän palvelun ohella toimintamme kulmakiviä. Olemme erikoistuneet Porcelanico-laattoihin, joille on ominaista vahva kulutuskestävyys. Rektifioidut laattamme mahdollistavat viimeistellyn lopputuloksen ja laattasauma voidaan tehdä hyvin kapeana.

Erikoisuutena meillä on täysin vesitiivis, ympäristöystävällinen Coverlam, joka on vuosien tutkimustyön innovatiivinen tulos. Coverlamilla tehdään suuria pintoja niin sisätiloihin kuin ulkonakin. Olemme suurikokoisten laattojen asiantuntija haluatpa sitten näyttävää ja ylellistä tai rouheampaa betonihenkistä tunnelmaa.

PORCELANICO

Porcelanico-tekniikalla valmistettu laatta on kuiva- tai märkäpuristettu keraaminen laatta, joka on kuivauksen jälkeen poltettu sulamispisteeseen saakka. Tällä menetelmällä saadaan huippukestävää laattaa ja Porcelanicoa kutsutaankin laattojen aateliksi!

Porcelanico-laattoja voidaan käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa, uima-allaskin voidaan laatoittaa samalla laatalla kuin asuintilojen lattiat ja kylpyhuoneet. Laatoissamme on luonnomateriaaleja käytetty innovatiivisella ja kestävällä tavalla.

PORCELANICO-KORISTE­LAATAT

Porcelanico-tekniikalla tehdään myös Välimeren alueen kuvioihin perustuvia koristelaattoja. Perinteitä ja historiaa arvostava löytää näistä upeista laatoista menneen ajan tunnelmaa ja tyyliä. Koristelaatoilla voidaan sommitella mitä upeimpia kuvioita. Myös nämä laatat kestävät kovaa kulutusta.

COVERLAM

Suuret laattamme tarjoavat paitsi upeita ulottuvuuksia myös erinomaista teknillistä suorituskykyä.

Gresimportin lippulaiva on Coverlam, vesitiivis laatta, joka kestää tulta, jäätä, kemikaaleja ja uv-säteilyä. Se on hyvin ympäristöystävällistä luonnonmateriaalia, ei lohkeile tai naarmuunnu helposti, pinta on hygieeninen, läpäisemätön ja tahroja vastustava.

Coverlam-laatat ovat suuria 1200 x 2600 mm, suurimmillaan jopa 1200 x 3600 mm. Se on kevyttä, sitä on helppo leikata ja käsitellä, minkä vuoksi se vähentää remonttien ja rakennustöiden ajankäyttöä ja sitä kautta myös kustannuksia.

Seinälaatat ovat paksuudeltaan vain 3,5 mm, lattialaatat 5,5 mm. Pinnaltaan Coverlam-laatat voivat olla joko kiillotettuja tai mattapintaisia. 

Tämä innovatiivinen tuote sopii ominaisuuksiltaan mihin tahansa ympäristöön tai kohteeseen ja ulkonäkö hivelee esteettistä silmää.

Suuret Coverlam-laatat ovat osoittautuneet erittäin käteviksi upeiden projektien toteuttamisessa varmistaen samalla täydellisyyttä hipovan lopputuloksen.

Ota meihin yhteyttä, sovitaan tapaaminen Gresimport showroomiin ja kerromme lisää. Tarvittaessa opastamme myös työn alkaessa.

BELLVER GRIS 45X90

54BE37R (08-09)

BELLVER GRIS 45X90

54BE37R (08-09)

BELLVER GRIS 45X90

54BE37R (08-09)