Laatat

Laattojemme laatu ja kestävyys ovat meille toimitusvarmuuden ja hyvän palvelun ohella toimintamme kulmakiviä. Olemme erikoistuneet Porcelanico-laattoihin, joille on ominaista vahva kulutuskestävyys. Erikoisuutena meillä on täysin vesitiivis Coverlam-tuote, joka on vuosien tutkimustyön tulos. Rektifioidut laattamme mahdollistavat viimeistellyn lopputuloksen ja laattasauma voidaan tehdä hyvin kapeana.

PORCELANICO

Porcelanico-tekniikalla valmistettu laatta on kuiva- tai märkäpuristettu keraaminen laatta, joka on kuivauksen jälkeen poltettu sulamispisteeseen saakka. Tällä menetelmällä saadaan huippukestävää laattaa. Porcelanico on laattojen aatelia!

PORCELANICO-KORISTE­LAATAT

Porcelanico-tekniikalla tehdään myös Välimeren alueen kuvioihin perustuvia koristelaattoja. Perinteitä ja historiaa arvostava löytää näistä upeista laatoista menneen ajan tunnelmaa ja tyyliä. Myös nämä laatat kestävät kovaa kulutusta.

COVERLAM

Coverlam on vesitiivis laatta, joka kestää tulta, jäätä, kemikaaleja ja uv-säteilyä. Coverlam-laatat ovat suuria 1200 x 2600 mm, suurimmillaan jopa 1200 x 3600 mm.

Seinälaatat ovat paksuudeltaan kuitenkin vain 3,5 mm, lattialaatat 5,5 mm. Pinnaltaan Coverlam-laatat voivat olla joko kiillotettuja tai mattapintaisia. Coverlamilla saadaan näyttäviä pintoja esimerkiksi auloihin.

Tämä innovatiivinen tuote sopii ominaisuuksiltaan mihin tahansa ympäristöön ja kohteisiin ja ulkonäkö hivelee esteettistä silmää.

BELLVER GRIS 45X90

54BE37R (08-09)

BELLVER GRIS 45X90

54BE37R (08-09)

BELLVER GRIS 45X90

54BE37R (08-09)